Wijn Proeverij

Wilt u een wijnproeverij op locatie dan is dat vanaf heden mogelijk. Wij geven namelijk in overleg met u een leuke Wine Experience. U wordt op de avond mee genomen naar het land van u keuze of u kiest voor verschillende landen en verschillende druiven of we kiezen samen een leuk assortiment uit bij een diner wat u wilt geven met familie, vrienden en bekenden. Ik ben zo flexibel als een elastiekje als het gaat om de proeverij.

Hoe gaat de wijnproeverij in zijn werk?
Zoals hierboven al aangegeven bespreken we van te voren wat de klant wil. Daarna stel ik iets samen. Dit nemen we nog even door en dan kom ik op de afgesproken avond langs om de proeverij te geven of om de wijnen af te geven inclusief de omschrijvingen van de wijnen zodat de klant de proeverij zelf verder kan doen indien dat gewenst is.

Wat kost de Wijnproeverij van thewineguys.nl?
U kunt per proeverij vanaf 4 deelnemers deel nemen en uit ervaring kan ik vertellen dat 12-16 mensen wel de max is. De kosten per wijnproeverij zijn wat lastig van te voren in te schatten vanwege de wijnen die u eventueel zou willen schenken tijdens de proeverij en hoeveel mensen er aanwezig zijn. Meestal reken ik € 30 per persoon voor 6 flessen wijn om te proeven. Dit is dan inclusief alles en in een straal van 15km van Aalsmeer. Mocht het verder zijn spreken we iets af voor de te maken reiskosten.

Wat regelen wij?
Wij nemen alles mee naar u toe, de presentatie, glaswerk, spitoon’s, etc en vooral niet te vergeten DE WIJN!

Boek een wijnproeverij?
U kunt een aanvraag voor deze wijnproeverij aanvragen via andre@thewineguys.nl. Vermeldt het aantal gasten, datum en plaats in uw email. Dan neem ik contact met u op om alles verder te bespreken. Dit kan telefonisch, maar vaak probeer ik even langs te komen als het een beetje in de buurt is. Dan bevestig ik alles op de mail. Na deze bevestiging krijgt u een factuur van de wijn proeverij. Deze dient 2 weken voorafgaand aan de datum voor de helft te worden voldaan.