Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo
Algemene omschrijving De omstandigheden in de Central Valley bieden alle condities om de beste wijnen van Chili te kunnen produceren. Er heerst een semi-landklimaat, met invloeden van de Grote Oceaan, arme grond, een permanente irrigatie, perfecte zonligging, overdag hoge temperaturen en koele nachten. |
Druivensoort Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc - Carmenere |
Bijzonderheden De grondsoort in het drogere noordelijke deel van de Central Valley bevat in de ondergrond veel steen dat duizenden jaren geleden door |
Kleur Warmbloedig rood |
Geur Rijp fruit, zwarte bessen, framboos en gedroogde abrikoos gecombineerd met kruidige tabak tonen. |
Smaak Smaakindrukken van koffie en zwarte bessen domineren in de aandronk. Samen met een hint vanille ontwikkelt zich een lange, plezierige afdronk. |
Serveer suggestie Rood vlees, wild, Aziatische keuken |
Serveer temperatuur 16 - 18°C |