0 Wijn(en) Prijs: € 0,00
Bekijk inhoud Wine Box
header05 header04.jpg header03.jpg header02.jpg header01.jpg headerImg01.jpg
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo

€ 12,95

Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo

Jaar:

 

2008

Land:

 

Chili

Wijnhuis:

 

Baron Philippe de Rothschild

Wijn:

 

Escudo Rojo – Rouge

Druiven:

 

Cabarnet Sauvignon (70%), Cabarnet Franc (10%), Carmenère (20%)

Kleur:

 

Diep Robijnrood

Smaak:

 

Een rode wijn met de smaak van koffie, zwarte bessen en een beetje vanille, met een lange afdronk. Met aroma's van rijp fruit, waaronder zwarte bessen en frambozen.

 

Drinkmoment:

Lekker bij rood vlees, pasta gerechten, gegrild vlees, paté en kaas.

 

 

 

Baron Philippe de Rothschild
 

Baron de Philippe de Rotschild heeft zich vanaf 1933 gemotiveerd met een constante ambitie: het produceren van ’s werelds beste wijnen, elk in hun eigen categorie. Eén van de belangrijkste factoren achter het succes van het bedrijf is hun kunst van het blenden. Innovatie staat hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. De barones, die een meerderheid van de aandelen bezit, werkt er dan ook constant aan om het familiebedrijf verder te ontwikkelen en te moderniseren.

 

De wijngaarden van Baron Philippe de Rotschild liggen verspreid in de beste valleien van Chili. De druiven groeien in zeer goede condities op rijke bodem. Er heerst een droog en zonnig klimaat die de stofwisseling van de planten bevorderen en plantenziektes voorkomen. De droogte kan gecompenseerd worden met het smeltwater uit de Andes die in overvloed aanwezig is om irrigatie toe te passen. Deze goede condities en de zorgvuldige selectie van druiven leveren soepele en elegante wijnen die een afspiegeling zijn van het vakmanschap van de wijnmakers van Baron Philippe de Rotschild.

 

PDF DocumentProefschrift Nationale Huiswijncompetitie 2010 Winnaar categorie Elite Restaurant Beste Rode Wijn - Escudo Rojo.pdf