0 Wijn(en) Prijs: € 0,00
Bekijk inhoud Wine Box
header05 header04.jpg header03.jpg header02.jpg header01.jpg headerImg01.jpg

Welkom bij The Wine Guys

The Wine Guys

 

Wijn is passie. Wijn is niet zomaar een drank; geen willekeurige, noch statische samenstelling van een aantal ingrediënten. Elke wijn is uniek, gemaakt onder de invloed van altijd veranderende natuurlijke omstandigheden zoals het landschap, de grond, de wind, de zon en de regen. De productie van wijn vergt persoonlijke, menselijk zorg. Met aandacht, geduld en durf wordt een drank geproduceerd  die door Ernest Hemingway ooit betiteld werd als ‘the most civilized thing in the world’.

 

En dan, éénmaal in het glas, is wijn nog steeds niet zomaar een drankje. Wijn staat voor sfeer, genieten, rust en liefde. Voor speciale momenten en daar horen speciale wijnen bij.

 

Daarom vinden The Wine Guys dat elke fles wijn die je opentrekt, of het nu op een vrijdagmiddagborrel is of tijdens een verjaardagsdiner, niet zomaar een wijn moet zijn. Geen willekeurig uit het schap van de supermarkt getrokken fles, maar een wijn met een verhaal, net zo bijzonder als de gelegenheid en de mensen waarvoor je hem schenkt.

 

De wijnen van The Wine Guys zijn daarom stuk voor stuk speciale wijnen; uit een onbekende streek, met een spannend of bijzonder verhaal, gemaakt volgens een vernieuwende methode of soms gewoon met een heel apart etiket op de fles. Maar wat de fles ook bijzonder maakt; al onze wijnen zijn van een goede kwaliteit!

 

The Wine Guys streven ernaar om zoveel mogelijk wijnen rechtstreeks bij de producent in te kopen.  Zo is er contact met producenten in Portugal, Frankrijk en Engeland. Daarnaast hebben The Wine Guys nauwe banden met een tweetal gerenommeerde wijngroothandels, die de visie van The Wine Guys begrijpen en hen helpen bij het selecteren van ‘Wine Guys Wijnen’.

 

"Wine … offers a greater range for enjoyment and appreciation than possibly any other

purely sensory thing which may be purchased."

Ernest Hemingway